Openingstijden:
De opvang is geopend van maandag tot en met donderdag en de standaard openingstijden zijn van 07.30 tot 17:00. Opvang na 17:00 is in overleg.
Er geldt een minimale afname van 8 uur per dag en 2 dagen in de week.

Urenregistratie: 
De opvanguren worden maandelijks de 20e ingevoerd in de maandstaat. Voor akkoord word deze maandstaat akkoord bevonden door de ouder. Hierna wordt de maandstaat doorgezonden naar het gastouderbureau waarna zij de facturatie verzorgen. De factuur dient binnen het betalingstermijn te zijn voldaan, docht uiterlijk voor het einde van de maand.

Feestdagen, vakanties en sluitingsdagen: 
Ik zal in het begin van het nieuwe jaar een schema maken met daarin de sluitingsdagen en vakanties voor het hele jaar. 
Graag ontvang ik tijdig, minimaal 2 maanden van te voren, uw vakanties. Vrije dagen hoor ik het liefst minimaal 2 weken van te voren. De gereserveerde uren worden altijd doorberekend, behalve tijdens mijn vakanties/vrije dagen of ziekte. 

Overdrachtboekje: 
Voor alle kinderen zal er een schrift komen waar de overdracht in geschreven zal worden. Denkt u aan de slaaptijden, hoe de dag/week verlopen is. Eventuele bijzonderheden zullen mondeling maar ook schriftelijk vermeld worden. 

Eet & drinkmomenten: 
Elke dag zal er gezorgd worden voor vers fruit/groenten, lunch, tussendoortje(s) en voldoende drinkkeuze. De kinderen zullen thuis ontbijten.


Uitstapjes: 
Indien dit mogelijk is zullen er af en toe ook uitstapjes worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: naar de kinderboerderij, speeltuin, het park of kijken/wandelen bij/langs de Rijn die zich op loopafstand bevind. Uiteraard spelen we ook lekker in onze achtertuin. Ook zijn er 2 speeltuintjes bij ons in de straat te vinden en natuurlijk meerdere in de wijk.