Openingstijden:
De opvang is geopend van maandag tot en met donderdag en de standaard openingstijden zijn van 07.30 tot 17:00.
Er geldt een minimale afname van 8 uur per dag en 2 dagen in de week.

Urenregistratie: 
De opvanguren worden maandelijks, tussen de 20e en 23e, ingevoerd in de maandstaat. Voor akkoord word deze maandstaat ondertekend/akkoord bevonden door de ouder. Hierna wordt de maandstaat doorgezonden naar het gastouderbureau en zullen zij de facturatie verzorgen. 

Feestdagen, vakanties en sluitingsdagen: 
Ik zal in het begin van het nieuwe jaar een schema maken met daarin de sluitingsdagen en vakanties voor het hele jaar. 
Graag ontvang ik tijdig, minimaal 2 maanden van te voren, uw vakanties. Vrije dagen hoor ik het liefst minimaal 2 weken van te voren. De gereserveerde uren worden altijd doorberekend, behalve tijdens mijn vakanties/vrije dagen of ziekte. 

Oppasschrift: 
Voor alle kinderen zal er een oppasschrift komen. Hier komen in ieder geval de slaaptijden en voedingstijden in te staan, daarnaast eventuele bijzonderheden en foto's. Het is fijn als ouders ook een overdracht of bijzonderheden schrijven.

Eet & drinkmomenten: 
Elke dag zal er gezorgd worden voor vers fruit/groenten, brood (lunch) en voldoende drinkkeuze. De kinderen zullen thuis ontbijten. Ouders van baby's mogen ervoor kiezen om zelf een fruit/groentenpotje mee te geven, maar er is ook een mogelijkheid om een fruithap vers te bereiden. Warm eten is alleen mogelijk indien dit van te voren is besproken en er gebruik word gemaakt van verlengde opvang (en tegen meerprijs).


Uitstapjes: 
Indien dit mogelijk is zullen er af en toe ook uitstapjes worden gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn: naar de kinderboerderij, speeltuin, het park of Ballorig.
Uiteraard spelen we ook lekker in onze (pas gerenoveerde) achtertuin. Tevens grenst er aan onze achtertuin een speeltuin, kortom genoeg ruimte voor veel plezier!