Mijn naam is Iris van Timmeren-Leenders, geboren op 28-12-1994. Samen met mijn man en onze zoontjes (17-08-2017 & 28-09-2018) woon ik in Arnhem, de Laar West. Vanaf medio Januari zal de opvang, na verhuizing, in Heteren plaatsvinden. 

We hebben een lieve hond (25-01-2021) die ons gezelschap houdt. Hij is erg aanhankelijk en lief naar de kinderen. Hij zit over het algemeen afgezonderd van de kinderen, maar wel in het zicht. Soms mag hij loslopen als de bezetting dit toe laat. 

In 2015 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker. Nadat ik afgestudeerd was heb ik direct mijn kinder-EHBO behaald.
In ditzelfde jaar ben ik gaan werken als gastouder bij de vraagouder thuis. Dit heb ik met heel veel plezier mogen doen. 

Na de geboorte van ons oudste zoontje ben ik gaan werken binnen een IKC, hier stond ik op de peutergroep en bso. 
Toen we in september '18 zijn verhuisd heb ik mijn droom waargemaakt door mijn eigen gastouderopvang bij ons thuis te realiseren. Dit werk doe ik met erg veel plezier en voldoening.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt binnen mijn opvang. Een kind mag hier ook echt kind zijn.
Daarnaast zal ik hem/haar zoveel mogelijk ondersteunen en begeleiden waar nodig, tijdens de verschillende ontwikkelingsgebieden die hij/zij doorloopt.
Ik kijk naar de wensen en behoeften van het kind en zijn/haar ouder(s) en zal daar zoveel mogelijk op inspelen. Zelf ben ik kind-volgend ingesteld, wat betekend dat ik kijk naar waar er op dat moment behoefte aan is. 

Ik sta geregistreerd in het Landelijk register kinderopvang waardoor u kinderopvangtoeslag kunt aanvragen.
Sinds September 2020 mag ik mijzelf een erkend leerbedrijf noemen waardoor ik de mogelijkheid heb om stagiaires te begeleiden.